Ubistvo u Kanji¾i Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2005. szeptember 26.

Magyar Szó, 26. septembar 2005.

Ubistvo u Kanjiži

Žrtvu su pronašli mrtvu ispred lokalnog kafića, sa prostrelnim ranama

U subotu ujutro oko 5:20 časova, ispred kafića Bounty (koji se nalazi preko puta autobuske stanice), prostrelnim ranama po telu, mrtvog su pronašli Jožefa Šarnjaija (Sarnyai József), stanovnika Kanjiže, rođenog 1973-e godine.

Po saopštenju sekretarijata unutrašnjih poslova kikinde, u petak se u večernjim časovima u ovom kafiću zadržavao Goran Tijović (1964) iz Srpskog Krstura, koji se pod dejstvom alkohola upleo u kraću polemiku, a zatim i tuču sa žrtvom.

Članovi krivičnog odeljenja policije su priveli Tijovića, zato što postoji osnovana sumnja da je on pucao na žrtvu, koja je usled zadobijenih rana preminula. Uviđaj je izvršio sudija Okružnog Suda Subotice, i okružni tužilac, zajedno sa policajcima sekretarijata unutrašnjih poslova Kikinde.

Trenutno je u toku izviđenje detalja krivičnog postupka – stoji u saopštenju policije. Povodom događaja smo potražili vlasnika kafića Bounty, koji nije mogao odgovoriti na naša pitanja u vezi tih dešavanja, jer kako tvrdi nije bio prisutan u kafiću, dok je u petak uveče trajala tuča i svađa, ali je pak izjavio da ni žrtva, a ni osumnjičeni nisu pripadali među stalne goste kafića.

(hzsolt)

 
< Előző   Következő >

Számláló

Látogatók: 7364381

Online