Ittasak voltak, nem sokra emlékeznek Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2005. jlius 27.

Magyar Szó, 2005. július 27.

Ittasak voltak, nem sokra emlékeznek

Az újvidéki belügyi titkárság hivatalos közleményt adott ki a vasárnap hajnalban történt magyarveréssel kapcsolatban. Ebben az olvasható, hogy a rendőrséget 24-én délelőtt 10 óra 10 perc körül arról értesítették az újvidéki kórház dolgozói, hogy a sebészeti osztályon kettős alsó álkapocs-töréssel jelentkezett a 22 éves, helybeli Bárdos Szabó Dénes. Az orvosok a fiú sérülését súlyosnak minősítették.
A rendőrök kihallgatták Dénest és 1980-as születésű bátyját, Lászlót. Mind a ketten azt nyilatkozták, hogy a támadás pillanatában nagyon részegek voltak, és csak arra emlékeznek, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen fiatalemberekkel kerültek összetűzésbe a Kiszács utcában. Részletekkel nem tudtak szolgálni a nyomozóknak.
A rendőrség intenzíven kutat a támadók után és az eset részleteinek felderítése érdekében.
A rendőrjárőr tegnapelőtt egy újvidéki rendszámú, Opel Astra típusú gépkocsira figyelt fel, amelyet a Vajszka településhez közeli Iličić-tanya melletti földes úton parkolt le a vezetője. A volánnál a 27 éves, palánkai Ivan Janić ült, az autó csomagtartójában 6000 doboz horvátországi védjeggyel ellátott cigarettát találtak. A 36 ezer dinár összértékű áru eredetéről Janić nem tudott felmutatni semmilyen dokumentumot, ezért bűnvádi feljelentéssel az illetékes vizsgálóbíró elé kísérik kihallgatásra.
szb

 

 
< Előző   Következő >

Számláló

Látogatók: 7377037

Online