A Komáromi-ügyet vizsgálják Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2004. augusztus 26.

Magyar Szó, 2004. augusztus 26.

A Komáromi-ügyet vizsgálják

A rendőrségi közlemény szerint a múlt pénteken szabálysértési eljárás indult ellene

Amint arról kedden beszámoltunk, Komáromi Lászlót -- saját állítása szerint -- pénteken felpofozta a csókai rendőrállomás parancsnoka. Tegnap az esettel kapcsolatos közleményt juttatott el szerkesztőségünknek a kikindai belügyi titkárság.
A közlemény szerint pénteken a csókai rendőrállomás rendbontás miatt szabálysértési eljárást kezdeményezett a padéi illetőségű Komáromi László ellen, aki egy nappal korábban, a rendőrállomás épületében veszélyeztette a közrendet. A közlemény megállapítja, hogy Komáromi csütörtökön minden ok nélkül kiabálni és veszekedni kezdett a tolóablaknál ülő alkalmazottakra, követelte, hogy azonnal adják ki neki a kért bizonylatot. Az ott dolgozók tájékoztatták, hogy nem nyújtotta be az ehhez szükséges összes dokumentumot. Pénteken, amikor tudomást szerzett arról, hogy szabálysértési eljárást kezdeményeznek ellene, fölháborodásában ismét kiabálni kezdett, azzal vádolta az illetékes szolgálatot, hogy korlátozzák emberi jogait.
Miután Komáromi azt állította, hogy a rendőrállomás hivatali helyiségében Ivan Mijandžić rendőrparancsnok fizikailag bántalmazta, a kikindai belügyi titkárság illetékes dolgozói alapos vizsgálatot indítottak a 19-ei (csütörtöki) eseményektől kezdve, meghallgatva mindazokat a tanúkat, akik ebben az időpontban a tolóablak közelében voltak, amikor Komáromi azért jelent meg, hogy lakóhelyről szóló igazolást kérjen önmaga és a polgárok csoportja részére.

fi.

 

 
< Előző   Következő >

Számláló

Látogatók: 9404568

Online