Malina Hedvig igazat mondott Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2011. szeptember 28.

Malina Hedvig igazat mondott

IZRAELI HAZUGSÁGVIZSGÁLAT

Malina Hedvig a megtámadása után néhány hónappal, még 2006 novemberében hazugságvizsgálaton esett át az izraeli Tel Avivban, s a poligráfos teszt eredménye egyértelműen igazolja, hogy nem hazudott – adta hírül kedden a cas.sk portál.

Koby Rabin szakértő a többi között négy kérdést tett fel a 2006 augusztusában történt támadásra vonatkozólag: Kitalálta a 2006. augusztus 25-én történt támadást? Ön vagy valaki az Ön kérésére írta a blúzára a „Magyarok a Duna mögé” és „Paraziták nélküli Szlovákiát” feliratokat? Ön vagy valamelyik ismerőse postázta az említett dokumentumokat otthonába? A két fiatal, aki megtámadta a parkban, azt mondta Önnek, hogy „Szlovákiában szlovákul”?

Malina Hedvig az első három kérdésre nemmel, az utolsóra igennel felelt.

Koby Rabin szakvéleményében leszögezi: a poligráfos vizsgálat szerint Malina Hedvig igazat mondott, a legapróbb hazugságra utaló jel sem merült fel a teszt során.

Dobroslav Trnka korábbi főügyész három évvel ezelőtt többször is felszólította az egykori nyitrai diáklányt, hogy vesse alá magát hazugságvizsgálatnak. Malina Hedvig ügyvédje, Roman Kvasnica a felvetésre azt válaszolta, erre védence csakis külföldön lenne hajlandó, Szlovákiában viszont nem, mert a rendőrség eddigi eljárása alapján arra lehet következtetni, hogy itt nem biztosítanának számára elfogulatlan vizsgálatot.

A lap megszólította a főügyészséget a korábbi izraeli poligráfos vizsgálat eredménye kapcsán, Jana Tökölyová szóvivő azonban ugyanazt válaszolta, mint az elmúlt hónapokban mindig: az üggyel kapcsolatban nem nyilatkoznak, mivel még zajlik az eljárás.

(Bumm.sk, Magyar Szó)

Utolsó frissítés ( 2012. janur 04. )
 
< Előző   Következő >

Számláló

Látogatók: 10051801

Online